***

szatnia

....
koniec wiersza ;
- bo na początku podmiot
już znalazł
swoje miejsce w trumnie krwi.

szatnia
szatnia
Wiersz · 17 stycznia 2008
anonim
  • Marek Dunat
    pomysł to może i jest . tylko gdzie ten wiersz ?? :/

    · Zgłoś · 16 lat
  • szatnia
    no ale jakby na patrząć o to chodziło
    wiersza zmieniać nie będe ^.

    · Zgłoś · 16 lat
Usunięto 2 komentarze