między rozdarciem a kajdanem
drgają serca dusz
w jednej melodii
cuda rozpaczy
wspaniałość niemożności
drożdżer
drożdżer
Wiersz
·
20 stycznia 2008
-
Marek Dunatkogel mogel . :/
-
forrescztery wersy w tym dwa skazujące na śmierć poetycką. mamuś no.