wspaniałość niemożności

drożdżer

między rozdarciem a kajdanem
drgają serca dusz
w jednej melodii
cuda rozpaczy

Oceń ten tekst
drożdżer
drożdżer
Wiersz · 20 stycznia 2008
anonim
  • anonim
    forres
    cztery wersy w tym dwa skazujące na śmierć poetycką. mamuś no.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marek Dunat
    kogel mogel . :/

    · Zgłoś · 16 lat temu
Usunięto 1 komentarz