Przeklęty

malgorzata

 

pod prąd

szaleńczy bieg

stracić siły

zyskać nowe

z biegu ulecieć
wyżej

ponad świadomością



spojrzeć w dół

na nekrolog z napisem 'przeklęty'

malgorzata
malgorzata
Wiersz · 21 stycznia 2008
anonim