jeszcze nie rozumiem tego związku
papieros śmierdzi ale warto puścić się
z dymem
zapuszczam włosy nie szanuję wymyślam
żywych was wszystkich bez różnicy gdzie was mam
to ustnie zawierane umowy
czas rozdwoić się rozstroić uwielbiać cię
w środku kosmosu
uczulić na słowa
zawsze gdy rozchodzi się o więcej niż spokój
myślę -
istnieje pewne podobieństwo między kobietą a mężczyzną
- szczególnie gdy się kochają
Sztokholm
estel
estel
Wiersz
·
24 stycznia 2008
no dobra , to jeeeechaneeee :
"gdy rozchodzi się " - to bardziej potoczny zwroty , czy nie lepiej napisać to kursywą ?
a reszta ... hmm .. dawno Cię nie czytałam , pod wrażeniem jestem mała :P
"puscić się z dymem " - kurcze Ty to masz łeb :)
dzięki.
a potoczność. zgadzam się, ale ja nie lubię stosować kursywy tam gdzie nie muszę, a że nie muszę, to nie stosuję. :)
nie tylko, że chodzi o, ale właśnie się rozchodzi. eeh.
bawią się i konsumują pointy, ciągle to samo. :)
słabo znam estel. bez znajomości - świetny wiersz ))
przecież takie rzeczy dzieją się na całym
świecie, a może w Sztokholmie tylko ta jedna jedyna ?. Hmmm... Porozmyślam na tym. Tym czasem...
,,zapuszczam włosy nie szanuję wymyślam"
mój ulubiony wers.
całość jest. nie wiem jaka.podoba mi się.
ładne.dziękuję :-*