Tęsknota

chemical Angel

Gdy śpisz spokojnie,

I śnić zaczynasz,

Wiersz ten do Ciebie pisze dziewczyna,

Stoje przy oknie i widze Ciebie,

W falach, obłokach, gwiazdkach na niebie,

Stoje i myśle o dniach minionych,

O chwilach pięknych z Tobą spędzonych,

Patrze przez szybe na nieba bękit,

I widząc Ciebie,

Zaczynam tęsknić...

chemical Angel
chemical Angel
Wiersz · 25 stycznia 2008
anonim