Prawda

malgorzata

delikatny śmiertelny
ucisk na szyi

a był cel
miała to być kraina
albo jedno słowo

niewiarygodnie przenikliwe
między cegłami muru

niewinnie niszczycielskie
brzydotą piękne


ale trudna droga


wierzyłeś za słabo

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
malgorzata
malgorzata
Wiersz · 28 stycznia 2008
anonim
  • mudbrush (brzoza)
    takie całkiem fajne.ale.brakuje mi ze czterech słów, i ciąży "brzydotą piękne".

    swoją drogą fajne lodowisko masz w toruniu ale łyżwy z wypożyczalni mi całe nogi poobcierały;P

    pozdrawiam :D ;]

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marcin Sierszyński
    O! I teraz już wiem co jest nie tak : )

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • ew
    brzydotą piękne - strasznie to wyświechtane , całość zgrabna , ale nie porywa , ot , takie sobie

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marek Dunat
    o uczuciach mozna bez końca. również tak jak tu napisałaś. pytanie moje brzmi :
    po co takie długie przerwy między ostatnimi wersami ? ;)
    no cóż - wierszyk jak wierszyk , ani za zły, ani na tyle dobry by zatrzymać .

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marcin Sierszyński
    Coś tu nie tak, ale jeszcze nie jestem pewny co dokładnie...

    · Zgłoś · 16 lat temu