Spotkanie...

wampirka

 

Pięknego dnia spotkałam cię

a ty swym spojrzeniem oszołomiłeś mnie

od tam tego czasu myślę tylko o tobie

Marzę żeby twoje serce przytuliło kiedyś moje...

Chciała bym być tylko z tobą

O tobie tylko śnić

Mieć tylko ciebie

I z tobą móc żyć...

 

Oceń ten tekst
wampirka
wampirka
Wiersz · 3 lutego 2008
anonim