Nie znasz

DJAnia

 Cociaż Cię kocham, ty mnie nie znasz.

Jestem dla Ciebie anonimem, ty mnie nie znasz.

Ciągle spotykasz mnie w szkole, ty mnie nie znasz.

Jeździmy tym samym autobusem, ty mnie nie znasz.

 

Jestem jak w transie, kocham i cierpię.

Płaczę po nocach, kocham i cierpię.

Marzę o twoim dotyku, kocham i cierpię.

O jednym twym spojrzeniu, kocham i cieprię.

 

Jak ogień i woda, miłość nie możliwa.

Niczym Romeo z Julią, miłosć tragiczna.

Nasze uczucie zostaje w sferze marzeń

Bo ty mnie ciągle nie znasz.

DJAnia
DJAnia
Wiersz · 8 lutego 2008
anonim
  • Marek Dunat
    no i dobrze. cos jest w tej sytuacji . wiersz nie jest to jednak na pewno .

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    czyta się te powtórzenia jak czkawkę małego dziecka...męczą a cukru z nick-ąd:((
    bez urazy
    pozdrawiam

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    niemożliwa pisze się razem

    · Zgłoś · 16 lat