XXX
Światło nie uchroni Cię przed cieniem
a woda przed ogniem
Zemsta nie uchroni przed bólem
a śmierć przed życiem
Choćbyś skoczył z urwiska świata
Twoja historia się nie kończy…
Ktoś inny będzie pisał ją za Ciebie
Przepisze Twoje pragnienia
marzenia
plany
Wymaże pragnienia
marzenia
plany
Nie postawi kropki na końcu zdania!
Dziś…jesteś bliżej nieba niż kiedykolwiek byłam ja
Bo wszystko czym mogę oddychać – to Ty
A jedyna książka którą mogę czytać…
Jest biblia Twojego istnienia
Gdy Cię nie ma
nie chcę byś widział jak płaczę
Gdy kończysz rozdział…
Rozdział w którym…nie ma mnie
nie ma nas…
Nie chcę byś patrzył jak płaczę
Gdy jesteś…
XXX
Jest biblia Twojego istnienia ,, , i powtórzeń, mozna by sie zastanowić nad puszczeniem na pierwszą stronę . .