mrożone truskawki z miseczki
biustonosza drżącego jeszcze
sutka twojego wzburzeniem
z bielizny wyssane
przez żołądek do serca
od umysłów przez piersi
odchodzę
mrożone truskawki z miseczki
biustonosza drżącego jeszcze
sutka twojego wzburzeniem
z bielizny wyssane
przez żołądek do serca
od umysłów przez piersi
odchodzę
ladnie z tytulem w taki sposob.
w sumie nie wiem tylko, czy mi forma "twego" pasuje...twego,twojego...hmmm.....twego.
skrzywienie moje pewnie.
moje?me? :)
no i slicznie teraz.