ironia

Latte

deszcz poderwie mnie

w zielonych butach samounicestwienia

trawa wchłonie bez szram

kartki papieru nie są wodoodporne

Latte
Latte
Wiersz · 11 lutego 2008
anonim
  • Grzesiek z nick-ąd
    wiem wiem..nadzieja:))))

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    no kurcze .. zabij , ale nie dotarło do mnie . Wrócę jutro

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marcin Sierszyński
    Eh, ciężko wywnoiskować o co w tym wierszu chodzi.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Urughai
    "deszcz poderwie mnie
    w zielonych butach samounicestwienia

    trawa wchłonie bez szram
    kartki papieru nie są wodoodporne"


    Nie wiem co jest, ale ja już to komentowałem..........i mam klepsydry za wilgocią..........i stan odejścią gdzie już nic nie rani............zgrabna miniatura.............Bardzo Serdecznie Pozdrawiam!


    · Zgłoś · 16 lat