Koc szczelny w czworoboku

hewka

 Koc szczelny w czworoboku
--------------------------------------------

zimno w stopy a sen odległy
w rozbujanej wiatrem wczesnowiośnie
za oknem pokręcony wyż w połowie luty

jeszcze jedna ksiażka do mroku
pozytywna bohaterka układa milość
na moście kartka po kartce
jak przęsła

w bajki nie wierzę sięgam do ostatniej strony
sen wodzirej nie przychodzi
dopowie potem

hewka
hewka
Wiersz · 11 lutego 2008
anonim
  • Grzesiek z nick-ąd
    lekki... delikatny..miły..i tylko tyle..i aż tyle

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    :) sen wodzirej . zalecana zmiana lektury . wiersz lepszy.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Urughai
    "zimno w stopy odległego snu
    rozbujanej wiatrem wczesnowiosny

    za oknem pokręcony wyż
    w połowie luty
    jednej ksiażki do mroku

    pozytywna bohaterka układa milość
    na moście kartka po kartce
    jak przęsła

    w bajki nie wierzę
    sięgając do ostatniej strony
    wodzireja który nie przychodzi

    dopowie potem
    snem"

    Ziewający i przewiewny wiersz..............wybacz wtargnięcie - tak sobie zakombinowałem...........co by w sen się nie zatopić...........Serdecznie Pozdrawiam!

    · Zgłoś · 16 lat
  • hewka
    Urugha :) ale fajnie Ci to wyszlo... serio, dzieki, patrze na ten wiersz z Twojego winkla, zgubil pewien smutek, ale nabral energi, ech, co dwie glowy to nie jedna:)
    serdeczne sle:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • hewka
    jednak... zostane przy swojej wersji, dzieki jeszcze raz, pozdrawiam :)

    · Zgłoś · 16 lat