Wciąż tyle pytań i tak mało słów
jak dojść tam gdzie kwiaty rosną najpiękniejsze.
Skosztować powietrza czystrzego niż łza
kroczyc za czymś, co leży głębiej niż myśli.
Niedoścignione rzeczy dziejące się w głowie,
rozmowy z ludźmi w miejscach obcych,
ale tak dobrze znanych.
Widziani ludzie wskazują na niebo i mówią...Popatrz.
Słowa to za mało by opisac miejsca w których byliśmy,
bądź schody po których przyjdzie nam kroczyć.