ekg

Latte

moje nagie piersi oblepione elektrodami

zamiast twoich ust

kleszcze obejmują ręce  nogi

nie ma dotyku smukłych męskich  palców

wsłuchana w odgłos zapisu elektrokardiogramu

drżę - to nie orgazm -  strachem przeszywającym do bólu

zapis niemiarowy

serce niezdolne do miłości

 

/myślę/

 

wystarczy że bije

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 5 głosów
Latte
Latte
Wiersz · 13 lutego 2008
anonim
  • anonim
    Tyberiusz

    To bardzo,bardzo wiele...
    Zachwycić się skromnością.
    Tylko tak można osiągnąć w sobie - wielkość.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Latte
    :D
    a może (nie)wymiernie

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marek Dunat
    omotacze różniaste

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Latte
    omotane pragnienia

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marek Dunat
    orgakabelki wkoło muszelki :)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Latte
    mam nadzieję sama na coś w paść... ale chyba kofeiny mi trzeba:D

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Urughai
    Poczekajmy................może ktoś rzuci jeszcze lepszym...

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Latte
    Urughai bo Twój tytuł był zdecydowanie najlepszy... i teraz się wiję w tych kabelkach...

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Urughai
    Orgazm tak amo nie stosowny jak owo ekg...

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Latte
    wskaźniki (nie)orgazmu co Ty na to o boski?

    · Zgłoś · 16 lat temu
Wszystkie komentarze