moje nagie piersi oblepione elektrodami
zamiast twoich ust
kleszcze obejmują ręce nogi
nie ma dotyku smukłych męskich palców
wsłuchana w odgłos zapisu elektrokardiogramu
drżę - to nie orgazm - strachem przeszywającym do bólu
zapis niemiarowy
serce niezdolne do miłości
/myślę/
wystarczy że bije
"wsłuchana w odgłos zapisu elektrokardiogramu
drżę - to nie orgazm - strach przeszywający do bólu"
Te smukłe palce przyprawiły mnie o ciarki... pójdę rozglądnąć się za takimi ;)
Sedecznie Pozdrawiam;)