Na ustach tysiąc marzeń,
na barkach cały świat,
na rozdrożu nogi, które
przetną wiatr, bez myślenia,
wybór zabrał czas
zegarek,
który tyka w rytmie
kilometrów do przebycia
nie ma opcji
wyzerowania licznika
na prośbę nie zatrzyma się świat
od tupnięcia nie zadrży ziemia
a mimo to uparcie wkręcamy się
nie tylko do swojego życia
dobrze że ja się nie znam:)))
pozdrawiam:)
Moim zdaniem każdy wie co mu się podoba a co nie i chyba do tego nie trzeba być fachowcem ;) a dwie przecznice to nie aż tak daleko;}
Nie lubię rozczarowywać :(
poprawie się :]