leśne love story

Grzesiek z nick-ąd

 

prosisz mnie pani znów o wiersz
coś o zieleni lub erotyk
napiszę więc jak pewien kleszcz
zapłacił życiem za zły dotyk

choć kleszcz jest ślepy no i głuchy
za to ma zapach wyczulony
w powietrzu wyczuł perfum ruchy
lawendy tchnieniem odurzony

skoczył z paproci oszalały
koniec z li tylko marzeniami
chociaż z natury owad mały
jeszcze mniej miejsca za stringami

w tylu już wyśnił sobie snach
jak z całej siły wpija się
i tylko go zadziwił fakt
że trafił prosto na punkt G-ie

pośród polany westchnień szał
płynęli razem w nieboskłonach
choć on zachłannie rozkosz ssał
do raju pierwsza doszła ona

nie zdążył jeszcze przebrzmieć echem
jej orgazm prawie atomowy
gdy paznokciami wręcz ze śmiechem
pooddzielała go od głowy

zapłacił życiem mały kleszcz
za swe ogromne wymarzenie
mi pozostanie głupi wiersz
pannie swędzenie

morału jednak smutny sens
więc nie wypada sie roześmiać
pomarzyć bardzo ważna rzecz
lecz niekoniecznie ucieleśniać

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 16 lutego 2008
anonim
  • Marcin Sierszyński
    : D

    Nie, no. Uśmiałem się : ). Chociaż rytm gdzieniegdzie zgubiony, ale historyjka lukier... yyyh... likier miód : )
    I morał. Wszystko jest! : D

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    a mi pozostaje kliknąć na tak . :D no i najpierw oczywiście sie uśmiechnąć . czy wypada ten wierszyk czytać kiedyś wnukom ? . eech . czy one bedą wiedziały jeszcze co to stringi ??

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    ciekawe czy będą wiedziały co to bielizna?:x

    · Zgłoś · 16 lat
  • Michał Domagalski
    Ładne to, ładne to Grzesiu.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    forres
    nic nie powiem, bo będziesz wrzeszczał:P

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    zachowujesz się jak jeździec bez głowy,którego koń ma tylko jedna wydeptaną ścieżkę ... poezja to nie tylko to co ty lubisz... ale po co ja to piszę? przecież kiedyś dorośniesz... dorośniesz?

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    jeśli chodzi o ... to ja myśle ,że każdy ale nie ona :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    Marku podobno każdy kiedys dorasta tylko nie każdy to rozumie..a więc nie dorósł do roli dorosłego... tak mi to pani na psychologii wytłumaczyła...i ja mam pisać normalne wiersze?:x

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    bardzo ineresująca jest ta Wasza dyskusja....
    hmmm dorastanie trudny okres... bunt etc:D

    · Zgłoś · 16 lat
  • Sandra
    to Grześ wrzeszczeć potrafi?

    · Zgłoś · 16 lat
Usunięto 1 komentarz
Wszystkie komentarze