świadomie wybieram inne opcje,
odbudowuję myśli inną czcionką,
program nie odpowiada
mrugnięcie oka
zamach ręki
kopiuj, wklej
maniera mówienia
rezerwa do świata
choć nie chcę
kopiuj, wklej
walka deletem nic nie dała
nadal jestem jak z Ciebie
zeskanowana