Zapragnęła dosięgnąć dna, zabiła niewinne dziecko
Zapragnęła dosięgnąć gwiazd, zabiła samą siebie
Zapragnąłem zarobić, zapisałem to
Kto zwyciężył?
Język
Gdyż milczał
Niewątpliwie milczał
Nieprzerwanie
Był tylko gest
Szybki
Zakamuflowany
Ulotny i giętki
Bezgłośnie śmiejący się gest
Morderstwo, morderstwo, morderstwo
Lakoniczny
Cichy
I ostry
Gest sprawiający ból
Morderstwo, morderstwo, morderstwo
Gest
Morderstwo
Opisz to
Ocenzuruj
Namaluj, opowiedz
Wyśmiej, wychwal
Skrytykuj
Zarobisz
Na pewno – zarobisz