moim ojcem jest Bóg a matką śmierć
żywiołem jest ogień a miłością ciało
uwielbieniem On a przegraną Ona
cierpieniem życie a radością ludzie
mimo to nadal jestem...
mała
Wiersz
·
8 października 2000
-
JustynaSuper!Brak słów poprostu super!