żywioły życia

mała

moim ojcem jest Bóg a matką śmierć
żywiołem jest ogień a miłością ciało
uwielbieniem On a przegraną Ona
cierpieniem życie a radością ludzie
mimo to nadal jestem...
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 15 głosów
mała
mała
Wiersz · 8 października 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Justyna
    Super!Brak słów poprostu super!

    · Zgłoś · 18 lat temu