nie tak

whiteshrew

[Powiedzieć kocham

przyznasz, nie jest zbyt  kreatywne,

stać mnie na więcej ]

 

szarymi komórkami

poruszać serce

bujną wiązanką słów

sypać z rękawa

asami kier

 

wiedzieć jak Cię pocieszyć

jak rozbroić bez zmniejszania odległości

 

wybrać kafelki

i kapcie pod kolor

rezygnować z kota

i zmniejszać szafy

 

mieć wszystko zaplanowane

i zapomnieć, że nie

siedzisz w niczyjej głowie

mogła tylko kretynka

 

[ powiedzieć kocham

tak żebyś o tym wiedział

 to chyba  jest sztuka ]

whiteshrew
whiteshrew
Wiersz · 19 lutego 2008
anonim
  • ew
    wklej tekst w komentarz , przekleimy , może tak się uda

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    wyglada ,że się udało . :) lotne jest .

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    mogła tylko kretynka... coś mi ... jakoś tak... udziwniło niepotrzebnie.. ale przekonany nie jestem więc zamilknę w tej kwestii..
    a reszta extrasss:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • damballa
    Ciekawa konfrontacja pierwszej części z drugą. Mi się podoba, a "kretynka" jest bardzo na miejscu ;-) - pasuje do 3 poprzednich wersów :-D

    · Zgłoś · 16 lat
  • Andrzej Talarek
    Powiedzieć tak, by było oczywiste, co chcesz powiedzieć. Krótko i przekonująco
    Andrzej Talarek

    · Zgłoś · 16 lat