moje wiersze wszystkie sa smutne tak jak ja jestem smutna
dlaczego to ja caly czas cierpie i nikt nie zrozumie mnie?
Chcialabym byc szczesliwa wszystko bym wtedy zmienila
moje marzenia sa nie do spelnienia bo jestem nieszczesliwa.
Moje dzieci beda mialy moja milosc i duzo radosci w zyciu
ja tego niemialam widocznie na to niezaslugiwalam...
pozdrawiam
napisałem że wiersz ten nie wyszedł moim zdaniem..tyle i tylko tyle
pozdrawiam