Moje zycie jest daremne
bez milosci bez czulosci
wszyscy oddalaja sie odemnie
z wielka potega do milosci
ja mam zycie juz dawno gdzies
mnie nawet nielubi moj pies
moje uczucia sa zranione
dlatego pisze ten wiersz
ja juz zyc nawet niechce
bo sama nienawidze siebie tez
czy ktos mnie zrozumie?
czy ktos da mi to szczescie?
ja mam duzo przyjaciol
i kocham ich oni mnie tez
ale to jest do dupy
i sama o tym wiesz!
ale chyba nie łudziłbym się