tylko tak

Latte

 

maligną szarych swetrów omotana
daleko tak
niebo błękitne jest tylko nocą


zamkniętymi powiekami
przedzierają się słońca
moja aura


chilloutem rozbujane biodra
tańcem życia
umiera sekundami czas

gasnę i ja

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 8 głosów
Latte
Latte
Wiersz · 21 lutego 2008
anonim
  • anonim
    tajemnica
    Zgodzę się z ew - ładnie Ci w krótkich tekstach. Jednak tęsknię trochę za Twoimi dłuższymi...
    Ten jest przepełniony uczuciami, nie przegadany, piękny po prostu. Pozdrawiam.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Latte
    Dziękuję... pozdrawiam

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • ew
    tęsknotę nam zapodajesz , taką niewielką i krótką , bez wielkich żalów i zbędnych pretensji , tylko z lekką nutką zawiedzonia . Lubię Cię w krótkich tekstach .

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marek Dunat
    a dlaczego uzywanie . poprawiłem . czy dobrze teraz? się nie martw , niedługo wrócisz. wiersz jak zwykle u Ciebie . kobiecy i dobry.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Latte
    naniosłam jedną poprawkę... treść z wiersza;)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Latte
    maligną szarych swetrów omotana
    daleko tak
    niebo błękitne jest tylko nocą


    zamkniętymi powiekami
    przedzierają się słońca
    moja aura


    chilloutem rozbujane biodra
    tańcem życia
    umiera sekundami czas

    'gasnę i ja'


    to powinno wyglądać tak.
    Pozdrawiam o! boskich oj coś czuję, że dziś będziecie mieć używanie ...

    · Zgłoś · 16 lat temu
Usunięto 1 komentarz