w sukni ze słów
odnajduje więź
przywiązana niewidzialną nicią
wypełniam myśli
los złośliwie
płata figle
haftem krzyżykowym
uatrakcyjnił nas
nierozerwalnie
ananke
Latte
Latte
Wiersz
·
22 lutego 2008
Cała reszta dobra, ładnie napisana. Oszczędność słów na plus tym razem.
Dzięki Anathemo:)
Serdecznie Pozdrawiam!;)
Brakuje nowych ?
Co stoi na przeszkodzie (tak wiem - bywa trudne) by tekst domalować ?