zawisłam
w morskiej przestrzeni
gdzie światła nie ma
tylko woda z piaskiem
gęsta lepka
odbierająca rozum
umykając
od dni płodnych
nie myślę nic
gdzieś uciekło
moje
moulin rouge
boogie street
rozterek
nie wiem
ile lat minęło
/od mojego niezdecydowania/
czuję
że jest blisko
coraz bliżej
gdzieś koło mnie
analiza osobowości
moje mieszkanie
te cztery ściany
z palca wyssane
bez czułości
nazwane życiem
_________________
zamknę Cię w dłoni
dmuchnę
/znikniesz czy nie/
małe allle:
uciekając[..] gdzieś uciekło... zbyt nachalne tak w jednym miejscu uciekanie:)))