B Ó G

Fansted

W imię drzewa z którego spadłeś
W imię świata który cię złamał
W imię rąk które cię miażdżą
Niech czwarta część z twoich czterech części
wskazuje mi północ
Niech trzecia część z twoich czterech części
wskazuje mi południe
Niech druga część z twoich czterech części
wskazuje mi wschód
Niech pierwsza część z twoich czterech części
wskazuje mi zachód

00 V 30




Fansted
Fansted
Wiersz · 15 października 2000
anonim