Literatura

Taka Jest Prawda.. yhy (wiersz)

kasiunia0017

Poprostu wszystko to co jest.. to bajka.. która dla każdego siękiedyś skończy..Eh

 NIGDY nie mów "KOCHAM CIĘ"
Jeśli Naprawdę Ci nie zależy


NIGDY nie mów o uczuciach
Jeśli one naprawdę nie istnieją


NIGDY nie bierz mnie za rękę

Jeśli masz złamać mi serce


NIGDY nie mów, że coś będzie
Jeśli nie masz zamiaru nawet zacząć...


NIGDY nie patrz w moje oczy
Jeśli wszystko co robisz jest kłamstwem...


NIGDY nie mów "witaj"
Jeśli tak naprawdę myślisz "żegnaj"


Jeśli naprawdę myślisz, że nie "na zawsze"...
Wtedy mów "postaram się"


NIGDY nie mów "zawsze"


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 27 lutego 2008, 19:05
skasuj caps locka.. słowa mają krzyczeć nie wielkość liter!
cudzysłów nieszczęśliwy u ciebie- wykorzystałaś go do celów których spełnić nie może...:(
pozdrawiam ziomalkę lekko zniesmaczony
sercenadloni 27 lutego 2008, 19:14
lekko?
ew
ew 27 lutego 2008, 19:18
tak, yhy .. jako tekst rappowy, i owszem , ale jako poezja niestety nie obroni się. Zawsze unikaj w wierszach cudzysłowia, stosuj raczej kursywę, wtedy estetyka tekstu zyska.
przysłano: 27 lutego 2008 (historia)

Inne teksty autora

Dla Ciebie<33
kasiunia0017

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca