Nie ma nikogo, kto by mnie przytulił,
kto otarłby wreszcie z moich oczu łzy,
nie było go nigdy i nie wiem i czy będzie,
wciąż całkiem sama odliczam dni.
Jest mi tak smutno, daleko jest szczęście,
chciałabym, by ktoś powiedział, że kocha,
za oknem mróz i w mym sercu także,
nikt go nie może rozgrzać choć trochę.
Ale ja wierzę, że jest nadzieja,
że jakaś gwiazda dla mnie zaświeci,
może tu przyjdziesz i już zostaniesz,
chodź szybko, zanim z mych marzeń odlecisz.
Dla Ciebie<33
kasiunia0017
kasiunia0017
Wiersz
·
27 lutego 2008
niestety to raczej rymowanka do pamiętnika niz wiersz na wywrotę:((
ale nie padaj ducham.. próbuj.. może następny?