55 lat temu umierali ostatni - oficjalnie
wczoraj zginęło 21 osób - oficjalnie
oficjalnie - żyję
oficjalnie - jestem dobrym człowiekiem
a katynia nie było - oficjalnie
i oficjalnie - mnie kochałaś
komunikat głosił: wolność słowa
sprawiedliwość dla mas
i to, że Bóg jest
nieoficjalnie o nas zapomniał
zachowując dyplomatyczne oficjalne milczenie...