Literatura

Menu (wiersz)

Paweł Lang alias LEPiK

z cyklu bez komentarza...
10zł_____Śniadanie (pszenny chleb, ser biały, kakao)
100zł____Obiad (wędlina zanurzona w szarym pachnącym zgnilizną bigosie)
1000zł___człowiek 8x5x25 - usługi cielesne na życzenie
miłość____człowiek 24x7xcałe życie
dusza*___Życie wieczne w radości

*-podana cena może ulec zmianie, za jakość towaru nie odpowiadamy.

fatalny+ 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 16 pazdziernika 2000

Inne teksty autora

*** (wybrałem ciebie)
Paweł Lang alias LEPiK
w zasięgu podprzestrzeni
Paweł Lang alias LEPiK
die poetik Gruppen
Paweł Lang alias LEPiK
* * * ( Jesteś...)
Paweł Lang alias LEPiK
przemyślenia o wieczności
Paweł Lang alias LEPiK
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca