pogoda jest

Grzesiek z nick-ąd

 

ulewa bębni parapetem
nostalgią płynie z nieba
gdzie byłem?
gdzie byłaś?
ja zawsze nie tam
Ty zawsze gdzie trzeba

wiatr puka w szybę cicho
marzenia zachować to gorzej
gdzie będę?
gdzie będziesz?
ja się postaram
Ty tam nie możesz

słońce wybudza dzień
wdzięcznym promieni kadrylem
gdzie jestem?
gdzie jesteś?
jesteśmy tutaj
zostańmy chwilę




Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 6 głosów
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 28 lutego 2008
anonim
  • anonim
    Urughai
    "zostańmy chwilę".
    ...............może (zostańmy na chwilę)

    Co by nie gadać - pozostałem wlepiony w monitor..............delikatnością słowa, gdyż............jest wiersz..............Serdecznie Pozdrawiam!

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • kafryu
    ech! ... bo w tym caly jest ambaras aby dwoje chcialo naraz. Milosci kolejne oblicze...
    Podobno nadzieja umiera ostatnia, Twoja wciaz zyje :)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marek Dunat
    się uśmiecham . mnie rozckliwiasz czasem panie Grzegorzu .

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • ew
    dobra , źle odcztałam, cofam moją poprzednia wypowiedź. się nie znam w ogóle

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Grzesiek z nick-ąd
    taaa słodycz przemijania:D

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • ew
    słodycz w tych zapytaniach widzę

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Grzesiek z nick-ąd
    gdzież ta słodycz?
    dla mnie gorycz raczej..

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • ew
    oj, jakie to tkliwe i słodkie. Nie lubię słodyczy, smakują dokładnie jak banał. Ale chylę czoła za lekkość w wersach.

    · Zgłoś · 16 lat temu