barwnych motyli skrzydeł trzepotanie
chwilą życia znaczone piękno
być teraz to wszystko
zmrokiem śmierć przyjdzie
zabierze ogrodów świat
zaćmienie słońca uwieczni ciemność
dni bez ramion kolorowych pazi
kwiatów zwiędłość szara
szczęście ułuda nicość
gdzieś pomiędzy ja
:))))
http://images34.fotosik.pl/160/85f4d755b...
CUDNY. Taki Twój. :)
Uważam że ten jest cudny i będę go broniła rękami i nogami.
Myślę że zasłużył na to, żeby go opublikować.
Ma głębię i uniwersalność, nie przegadany i z pomysłem.
No ale cóż, głową muru nie przebiję :) ZniesmaczonaM jednak wielce ;)
Wydaje mi się że ten o wiele bardziej zasługuje na publikację niż np. "zmiana".