Dla matki mojej, wznosząc się

Fansted

Póki jeszcze nie jestem odkryty
póki nigdy nie będę
póki nigdy nie będę jest teraz
i zawsze
Dopóki Ty Mamo
Dopóki Ty Mamo
To ja dopóki z Tobą
przez nocny przeklęty stół
dopóki Ty Mamo
to ja dopóki z Tobą

99 XII 14
Fansted
Fansted
Wiersz · 16 października 2000
anonim