rozbierz mnie z błędów moich
wolniutko wyliczając winy
dotykiem palców zdejmij warstwy pomyłek
zahipnotyzuj ustami
oczyść z ciągnących się wyrzutów - (nie)moralności
naga pokaże ci świat
lekko poszybuję ku kolejnym grzechom wynaturzeń
nie umiem inaczej żyć ubierz mnie
zimno