Literatura

słowo (wiersz)

mirokozlov

Dla mnie bomba!

Powiedział

Gdy usłyszał

Że otrzymała

Promocję

 

I spadła

Na jego dom

Tej nocy

Niszcząc wszystko

Co było

Do zniszczenia

 

Dozujmy słowa


słaby 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Zły Miś
Zły Miś 2 marca 2008, 10:14
Z tym do poezji? To raczej rymowanka na koniec Teleexpressu. Ale dozujmy słowa.
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 2 marca 2008, 12:01
Oż! Co za zapis!
ew
ew 2 marca 2008, 16:20
nie. To trochę mało ambitne jak na Ciebie. Słaby pomysł przede wszystkim.
przysłano: 1 marca 2008 (historia)

Inne teksty autora

bez siebie
mirokozlov
dystans czasu
mirokozlov
krok
mirokozlov
obrazoburczy
mirokozlov
przy porannej kawie
mirokozlov
Sałatka owocowa
mirokozlov
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca