słowo

mirokozlov

Dla mnie bomba!

Powiedział

Gdy usłyszał

Że otrzymała

Promocję

 

I spadła

Na jego dom

Tej nocy

Niszcząc wszystko

Co było

Do zniszczenia

 

Dozujmy słowa

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 2 głosy
mirokozlov
mirokozlov
Wiersz · 1 marca 2008
anonim
  • ew
    nie. To trochę mało ambitne jak na Ciebie. Słaby pomysł przede wszystkim.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marcin Sierszyński
    Oż! Co za zapis!

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Michał Culpa
    Z tym do poezji? To raczej rymowanka na koniec Teleexpressu. Ale dozujmy słowa.

    · Zgłoś · 16 lat temu