„ piętno”

whiteshrew

 

całe życie

pod dyktando jego

ciężko pracującej na dom

lewej nogi

„dzień dobry”

podszyte frustracjami

z braku papierosa

przy konfesjonale

zaciśnięte na widelcu

zęby

na oko zostało

jakieś 34 by

się odczepić od

wszelkich pretensji

po roku odeszła

uciekła bo była

już za lekka

dla oporu powietrza

whiteshrew
whiteshrew
Wiersz · 2 marca 2008
anonim
  • Marcin Sierszyński
    Ty wklejasz te wiersze z worda albo notatnika? Bo znów te szalone 'endify'.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    A u mnie nie widać

    · Zgłoś · 16 lat
  • whiteshrew
    Wklejam z worda fakt, nie wiem tylko dlaczego wybiórczo widzę te endify :/ teraz też nie widzę ehhh

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marcin Sierszyński
    To przepisuj ręcznie. Wtedy się nie pojawiają. Poczekamy na cynk od aerjotl czy to naprawi ; )

    · Zgłoś · 16 lat
  • whiteshrew
    znowu mi tekst zbiło:( ja mam dwie lewe ręce i pecha, albo to jakieś fatum :/

    · Zgłoś · 16 lat