Zespolenie jednostek może trwać wiecznie!
Zespolenie jednostek może trwać wiecznie.
Zespolenie jednostek trwać wiecznie?
Zespolenie jednostek wietrznie?
Tak jest
Wiatr
Silny
Zapewne jednak nie porwie
Mnie nie rozerwie
Sam zacznę zatem dzielić się na człony
A rozczłonkowany będę
Słabym
Mówcą
Sportowcem
Kochankiem
Przyjacielem
Poetą
Nic się nie zmieni
Nadal będę zespolony
Z beznadzieją
I silny
By jednym pomysłem spowodować
Koniec!
Czemu tak uparcie starasz się zniszczyć wiersz i każesz czytelnikowi CZYTAĆ a nie wgłębiać się w treść?