Symbioza

mirokozlov

 

Zespolenie jednostek może trwać wiecznie!

Zespolenie jednostek może trwać wiecznie.

Zespolenie jednostek trwać wiecznie?

Zespolenie jednostek wietrznie?

Tak jest

Wiatr

Silny

Zapewne jednak nie porwie

Mnie nie rozerwie

Sam zacznę zatem dzielić się na człony

A rozczłonkowany będę

Słabym

Mówcą

Sportowcem

Kochankiem

Przyjacielem

Poetą

Nic się nie zmieni

Nadal będę zespolony

Z beznadzieją

I silny

By jednym pomysłem spowodować

Koniec!

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
mirokozlov
mirokozlov
Wiersz · 2 marca 2008
anonim
  • Marcin Sierszyński
    Coraz gorzej : /
    Czemu tak uparcie starasz się zniszczyć wiersz i każesz czytelnikowi CZYTAĆ a nie wgłębiać się w treść?

    · Zgłoś · 16 lat temu