***

Joanna Radzewicz


Nigdy nikt nie zastąpi
Mi Ciebie
Choć czasem ktoś próbuje
Jednak ja potrzebuję Twojej
Doskonałości
nie kiepskiej imitacji




Joanna Radzewicz
Joanna Radzewicz
Wiersz · 22 września 1999
anonim