połknięte ze smakiem
rozkrokiem
białawe oblicze mężczyzny
wyplute z rozmachem
zapachem konwulsji
rozwiązłej ciszy
po
i ze strachem
PO
Goosfrabba
Goosfrabba
Wiersz
·
3 marca 2008
-
estelaż się wzgrygnęłam, że politycznie będzie. PO tytule. a tu nie! szczęśliwie tylko erotyk. :) i to całkiem udany.