Rytm życia

Łukasz Radwaniak

Gulu gulu

bzulu bzulu

woda płynie

pszczoły w ulu

 

Pyku pyku

cyku cyku

ogień płonie

małpy w cyrku

 

Kiciu kiciu

tyciu tyciu

słońce świeci

człowiek w życiu

 

Puku puku

stuku stuku

gwiazdy gasną

wielbłąd w uchu

Łukasz Radwaniak
Łukasz Radwaniak
Wiersz · 5 marca 2008
anonim
  • Grzesiek z nick-ąd
    no tak..
    srutu tutu
    majtki z drutu:X

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    :) znaczy się, że co ? że myślałeś, Łukaszu że to pójdzie na pierwsza stronę ?
    się uśmiałam :)

    · Zgłoś · 16 lat