Swobodny jeździec burzy

Łukasz Radwaniak

Skazany na łaskę rachunku

prawdopodobieństwa piorunów,

podążam odwiecznym szlakiem,

gnany magnetyczną siłą horyzontu:

EASY RIDER OF THE STORM.

Łukasz Radwaniak
Łukasz Radwaniak
Wiersz · 5 marca 2008
anonim