moja wina

Sandra

 

przodo-tylnie stwarzam słownik
słów nielogicznych ani jedną
ani w drugą stronę

bezalkoholowe wszystko
cofanie w miejscu
o tą mi-nutę graną

wskazówkowym tempem odliczanie
przyczynmowy o bezradność
przypadkowej woli gdy przyjmuję
czas na siebie

wszystko jedno bo ograniczenie pitne

gruntem wadzi tlen o skronie

Sandra
Sandra
Wiersz · 5 marca 2008
anonim
  • Marcin Sierszyński
    Gdyby tylko zapis był bardziej pionowy, bo czuję się jakbym spadał.
    Udana zabawa słowem.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Sandra
    zmieniłam, dziękuję

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    :) no co mam powiedzieć ? podoba mi się bezalkoholowe wszystko

    · Zgłoś · 16 lat
Usunięto 2 komentarze