*miauczy kołatka *

whiteshrew

 

pochwal mnie słowem,

ciepłym uśmiechem aprobaty,

swoją obecnością

 

nie dopominam się ciastek,

znam dobrze cenę

przejedzonych 30 sekund z życia

 

z zabawek wyrosłam,

choć miło je wspominam,

 

bez telefonu, dziękuję

ale się obejdę

 

mam dość rozumu by myśleć za siebie

i nadmiar empatii siedzącej ze mną

w czyjejś skórze,

 

ale brodą nie dotknę czubka głowy,

sama sobie nie będę szeptać do ucha

i nie zapachnę tobą tylko genetycznie

 

zapominam i odrzucam rzeczy,

nie ciebie

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 10 głosów
whiteshrew
whiteshrew
Wiersz · 6 marca 2008
anonim
  • Andrzej Talarek
    Nie przypominasz kotki, jeśli już to lwicę. Podoba mi się.
    Andrzej Talarek

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • whiteshrew
    Również pozdrawiam:)
    Ciasteczkowy Wytwórca ;D

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Michał Culpa
    chyba dam sobie spokój.

    Pozdrawiam,
    Ciasteczkowy Potwór :)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • whiteshrew
    A no tak ze wszystkim na tym świecie:/ albo trzeba się pogodzić albo zorganizować więcej;)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Michał Culpa
    Dziękuję, ale się pokończyły :(

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • whiteshrew
    W takim układzie smacznego:]

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Michał Culpa
    Moniko :) trafiło :)
    (najbardziej to z ciastkiem, gdyż akurat pożerałem)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • whiteshrew
    Dziękuję serdecznie, ale mam na imię Monika;) choć Sandra to piękne imię :]

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Sandra
    oj, przepraszam, mia łbyć uśmiech :) musze czesciej patrzyc w klawiature :D

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Sandra
    2 ostatnie zwrotki są świetne, moja imienniczko ;[

    · Zgłoś · 16 lat temu
Usunięto 2 komentarze
Wszystkie komentarze