od oglądania latawców nocą
robią się dziury
w zielonych swetrach
trudno się ich pozbyć,
nie pomaga zwykła miłość
ani cerowanie igłą babci
zakładam taki sweter
na spotkania z tobą
pomaga wyszeptać iluzje -
słowa nieocenione zwyczajem,
kostki do gry
wysypane na stoliku w
kawiarni
rozmowa w miasteczku
wyobraźni ma zasady
zapisane
czarno-białym różańcem
słuchaj
Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
Ata, aż mi się głupio zrobiło.:)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam