CPUN

knowing

skazany na niewiernosc
wierny swemu Panu
pozbawiony woli
wyrzutow sumienia

martwa zrenica
oka
wypelniona popiolem
wierny niewierny
jak zdeptany lisc
ktory nie mogl zostac
na drzewie

i konsekwencje

juz nie wrocisz
chocbys chcial

"powodzenia"
po tamtej stronie

jeden z wielu
skazany na niewiernosc
knowing
knowing
Wiersz · 18 października 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    pchla
    fajny tekst :D podoba mi sie

    · Zgłoś · 17 lat